Известие

Collapse
No announcement yet.

смяна ангренажни ремъци, ролки!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смяна ангренажни ремъци, ролки!?

здравейте колеги,
    предстои ми смяна на ангренажни ремъци, ролки за колицата ми 145 1,6 боксер. Моля за съвет за марка ремъци, ролки, водната помпа съм се спрял на някаква марка Граф -45,50лв, от axm-auto. Сменят ли се някакви семеринги или нещо от сорта , та да съм подготвен
    alfa romeo 145, 1.6 boxer , 1996

Колега на моя боксер съм с Граф помпа с метална турбина и засега нямам проблеми. Ремъците ми са на Дайко и вече са за смяна на 40к км са, а предните не знам кога бяха сменяни, но само аз им направих 50к преди да ги сменя и пак бяха Дайко. Ролките гледай да са със металните захватки, защото има вариант и без тях да ти дадат ролки и стой та гледай как се сменят. За марка за ролки не мога ти кажа. Това е от мен
    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Ремъците не ги обсъждам, ама ролките гледай не каква марка са, а марката на лагера, щото е стандартен!Ако избиеш само ролката от държача(препоръчва се), ще минеш с 2х6-8 лева! Семеринги няма и процедурата е доста лесна, стига да спазваш реда и какво са писали колагите по въпроса!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:27.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Ремъците не ги обсъждам, ама ролките гледай не каква марка са, а марката на лагера, щото е стандартен!Ако избиеш само ролката от държача(препоръчва се), ще минеш с 2х6-8 лева! Семеринги няма и процедурата е доста лесна, стига да спазваш реда и какво са писали колагите по въпроса!
          Колеги,
          много благодарности за отговорите, а mordohy какво имаш предвид за избиване на ролката, т.е да си взема само лагерите така ли?
          alfa romeo 145, 1.6 boxer , 1996

Comment

Working...
          X